Dominique Persoone, Thomas Vanderveken, Geert Meyfroidt, Erika Van Tielen, Bart Appeltans, Saartje Vandendriessche en een rist andere bekende gezichten roepen op om in de maand mei te hollen en bollen voor volle kastrollen. Ze nodigen iedereen uit om hun favoriete wandel- en fietsroutes af te leggen en zich daarvoor te laten sponsoren ten voordele van Rikolto. Voor elke 10 euro vul je zo een symbolische kastrol, want dat is waar Rikolto met ieders steun aan werkt: goed eten voor iedereen, in de hele wereld.

“Onze ambitie met Rikolto is simpel: dat iedereen elke dag kan genieten van een volle kastrol met goed eten”, zegt Thibault Geerardyn, directeur van Rikolto in België. Gezond en gevarieerd eten in combinatie met genoeg bewegen, is volgens alle experts een topcombo. Met hollen en bollen voor volle kastrollen komen die twee samen.”

Doe mee

Klaar voor avontuur? Kies de favoriete route van een bekende Rikolto-fan of bekokstoof zelf je parcours. Laat je voor elke kilometer sponsoren en zet zo GOED ETEN op tafel.

Ga naar hollenenbollen.be